Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gustafsson o novom napadu na pojas: Zahvalan sam, ne mogu tražiti više od ovoga (VIDEO) | Fight Site

Gustafsson o novom napadu na pojas: Zahvalan sam, ne mogu tražiti više od ovoga (VIDEO)

UFC 06.06.2015 10:27h Autor:

Screenshot

Šveđanina Alexandera Gustafssona još uvijek peče poraz od Anthonyja Johnsona koji mu je Amerikanac nanio u siječnju pred 30 000 švedskih navijača. Iako je doživio dva poraza za redom, "Mauler" je dobio priliku napasti pojas prvaka, koji sada posjeduje Daniel Cormier. Guss je otkrio tko će mu biti glavni sparing partner u pripremama za ovaj meč.

Gustafsson nije ni pomišljao da bi mogao nakon dva poraza dobiti priliku napasti pojas.

"Nisam mnogo razmišljao o pojasu. Nisam se vidio u toj poziciji jer sam izgubio. Ali, sada sam tu i zahvalan sam na ovoj prilici. Veoma sam sretan i uzbuđen. Ne mogu tražiti više od ovoga.", izjavio je Mauler za MMAViking.

Svi su očekivali da će priliku za napad na pojas dobiti Ryan Bader, koji ima 4 pobjede u nizu i koji se već dva puta trebao boriti s Cormierom.

"Vjerujem da me UFC želi vidjeti protiv Cormiera. Jednostavno je. Žele vidjeti naš meč. Moji menadžeri su obavili odličan posao. Naporno su radili kako bih dobio ovu priliku i zahvalan sam na ovome."

Gus je otkrio i tko će mu biti glavna "pomoć" u pripremama za meč.

"Ilir Latifi će biti moj ključni trening partner za ovu borbu. Nisam sparirao s borcem koji je toliko snažan i eksplozivan kao što je Ilir. Građen je i bori se kao 'DC'."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI