Gustafsson o Jonesu i nedozvoljenim sredstvima: “Vjerojatno uzima ta sranja već duže vrijeme” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 14:47h Autor:

Alexander Gustafsson/Photo: Igor Mićić

Jedni od najboljih poluteškaša današnjice, Alexander Gustafsson i Jon Jones započeli su žustru raspravu na društvenim mrežama. Sve je započelo ‘Maulerovom’ izjavom nakon pobjede nad Teixeirom gdje je rekao kako Jonesa smatra lošom osobom, na što je Jones odgovorio kako Šveđanina smatra šmokljanom i borcem bez srca.

Stvari od tada eskaliraju što dokazuje Gustafssonova izjava u kojoj kaže kako ga Jones ne bi pobijedio u njihovom okršaju iz 2013. godine da je onda bilo USADA-e i njihovih dopinških testiranja. Razgovarajući s Arielom Helwanijem u njegovoj emisiji ‘The MMA Hour’, Gustafsson ne odstupa od svojih izjava i pretpostavlja da Jones koristi nedozvoljena sredstva već duže vrijeme.

Evo što je izjavio Helwaniju upitan misli li da je Jones uzimao nedozvoljena sredstva 2013. godine prije njihove borbe:

“Vjerujem da je uzimao. Mislim da radi puno stvari koje ne bi trebao raditi. Tragično je to za reći, ali mislim da uzima ta sranja već duže vrijeme.”

Jones trenutno odslužuje jednogodišnju suspenziju zbog pada na dopinškom testu uoči UFC-a 200. Godine 2015. bio je prisiljen ostaviti pojas prvaka poluteške kategorije nakon što je izazvao automobilsku nesreću nakon koje je pobjegao. Tokom suspenzije postao je opsjednut ‘bodybuildingom’ te se vratio borbom protiv Ovince Saint Preuxa na UFC-u 197.

Gustafson nije siguran da je Jones koristio nedozvoljena sredstva pred borbu s OSP-em, ali vjeruje da ih je koristio u prošlosti.

“Dugo nije bio u kavezu prije borbe sa Saint Preuxom. Ne znam. Ne znam jel koristio nedozvoljena sredstva prije te borbe, ali vjeujem da ih je koristio prije borbe sa mnom. No to je nevažno sada, to je povijest, dolaze nova vremena i vjerojatno ćemo se opet boriti jednog dana”, zaključio je Gustafsson.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI