Gustafsson: Ne želim biti nečija prepreka, želim biti izazivač!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2015 14:08h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson  je jedan od najboljih boraca u UFC-u, ali za njega to ne znači gotovo ništa. Čovjek koji je Jonu Jonesu pružio najteži izazov karijere želi ići do kraja i ne prihvaća ništa manje.

Unatoč činjenici da mu je tek 28 godina, a već se dva puta borio za naslov, Šveđanin je priznao da ga status elitnog borca ne zanima ida u sportu želi ostati jedino ako vjeruje da može doći do vrha.

"Nastavit ću se boriti dokle god imam potencijal da budem najbolji. Ako dođe vrijeme kad neću osjećati da mogu ići dalje, onda ću i prestati i objesiti rukavice o klin. Ali osjećam da mogu ostvariti još toga, znam da mogu biti bolji. Znam da mogu pobijediti 'DC'-ja i Jon Jonesa. Ne želim biti kalfa. Ne želim biti borac preko kojeg drugi dobivaju priliku boriti se za naslov. Ne želim biti dio borbi u kojima se na mene gleda kao na nečiju prepreku. Ja želim biti izazivač, nisam zadovoljan ako sam drugi ili treći. jako sam samokritičan i teško mi je dat si ikakvo priznanje", rekao je "The Mouler" za švedske medije.

Iako su njegove borbe s Cormierom i Jonesom publici ostale nezaboravne, za Gustafssona su ipak loše jer nije pobijedio. Drago mu je što ljudi priznaju sve što je napravio za sport i svoju zemlju ali on nije zadovoljan i želi ići do kraja.

Gustafsson nije siguran koji je sljedeći korak u njegovoj karijeri, ali je otkrio da je pričao sa šefovima Whiteom i Fertittom koji kažu da imaju velike planove za njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI