Gustafsson ne odustaje od velikog revanša: Lov nije završio, čak i ako to znači prelazak u tešku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2018 07:32h Autor:

Daniel Cormier i Alexander Gustafsson (Facebook)

Alexanderu Gustafssonu ništa ne polazi od ruke. Jednom kada se napokon riješio ozljeda, bivši izazivač iz poluteške je u vrlo kratkom razdoblju ostao bez borbe s Volkanom Oezdemirom, ali i, barem se tako u ovim trenucima čini, potencijalnog revanša s Danielom Cormierom.

Podsjetimo, ‘DC’ je već najavio kako će karijeru završiti borbom protiv Brocka Lesnara. Navodno bi se prije toga mogao spustiti u polutešku još jednom braniti pojas, no u svim tim kombinacijama nigdje ne spominje Gustafssona kao potencijalnog protivnika.

“To je frustrirajuće jer ima nešto što ja želi. On se ne spušta natrag u polutešku, ne namjerava se boriti sa mnom, a još uvijek drži pojas. No, lov nije završio. Mogao bih ga nastaviti naganjati, čak i ako to znači prelazak u tešku”, izjavio je Alex za MMANytt.

Sjajni švedski borac nije nimalo oduševljen WWE šouom koji smo gledali nakon što je Cormier svladao Stipu Miočića i jedan je od brojnih protivnika njegove borbe s Lesnarom.

“To nije nimalo zabavno i radi se o popriličnoj gluposti. Ne vidim logiku iza ove borbe. Tu se samo radi o lovi jer Brock ima veliku bazu fanova iz hrvanja. Razumijem DC-ja. On želi dobro zaraditi. Sigurno je to bolja borba za njegov novčanik nego ona sa mnom. Sa mnom puno više riskira. Očito je da me izbjegava. On se nikad neće vratiti u polutešku. On se muči s ostankom u teškoj. DC je velik tip, visok koliko i širok. Voli hranu i voli dobro pojesti. Zašto bi riskirao toliko toga s dijetama i borbom protiv mene? Jednostavno mislim da se moram preseliti u tešku ako želim ponovno dograbiti Cormiera”, poručio je Gustafsson da bi u nastavku ipak nešto i nahvalio svog rivala.

“DC je pametan i za mene velika inspiracija. Imati 39 godina i dva pojasa… Zbilja ne mogu pričati sranja o njemu i stvarati neku zlu krv. On je fenomenalan u svakom pogledu, ali problem je taj što ima moj pojas. Hajdemo vidjeti kako će se sve ovo rasplesti”, zaključio je Alex.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI