Gustafsson i Teixeira u nedjelju traže trijumf povratka! Pogledajte kako su se pripremali! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2017 19:31h Autor:

Teixeira vs. Gustafsson

UFC je ponovno u Švedskoj, a Fight Night 109 u nedjelju donosi borbu dva prvoplasirana borca s ljestvice izazivača poluteške kategorije, Alexandera Gustafssona i Glovera Teixeire.

Iako Jimi Manuwa trenutno kroz medije najbolje kotira za idućeg izazivača poluteške kategorije, nakon što borbu odrade Jon Jones i Daniel Cormier, dva borca ipak se na ljestvici nalaze ispred njega. Jedan od njih, Alexander Gustafsson, koji nad njim ima uvjerljivu nokaut pobjedu, dok je drugi Glover Teixeira, jedan od najboljih nokautera koje je ova divizija ikada vidjela. Njih dvojica u nedjelju će suprotstaviti snage, uz nadu da će pobjednik odraditi dovoljno impresivan nastup da se automatski plasira na mjesto idućeg koji napada pojas prvaka.

Ispred nas je UFC Countdown video, gdje kroz nešto više od 20 minuta možemo pogledati što su to ova dva borca pružili u dosadašnjoj karijeri, što im je najveća motivacija, kako su se pripremali za ovu borbu te kako zapravo izgleda njihov privatni život u kombinaciji sa životom profesionalnog borca, koji uključuje jako puno odricanja. A kakav je Alexander Gustafsson čovjek dovoljni govori činjenica da za trening partnere ima bivše protivnike, Jimija Manuwu i Phila Davisa. Glover Teixeira je također veliki čovjek koji slobodno vrijeme koristi za pomaganje drugima.

Njih dvojica će u nedjelju ući u kavez uz maksimalan međusobni respekt, ali spremni da odrade svoju najbolju borbu u karijeri. Futuristička Ericsson glovbe dvorana u Stockholmu pružiti će fenomenalnu atmosferu za ova dva sjajna borca. A vi se pripremite za event kroz ovaj sjajan video uradak!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI