Gustafsson: Gotovo je, moj san je završen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2015 17:36h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson sanjao je o novoj borbi za naslov UFC prvak u poluteškoj kategoriji i revanšu s Jonom Jonesom. No, taj se san rasplinu nakon samo 2 minute i 15 sekundi borbe protiv Anthonyja Johnsona.

Švedskom borcu nije pomogao niti domaći teren niti činjenica da se borio pred 30 tisuća svojih navijača. Anthony Johnson jednostavno je završio Gustafssonov san prekidom u prvoj rundi te će on biti taj koji će stati nasuprot prvak u njegovoj sljedećoj obrani naslova najboljeg UFC borca u poluteškoj kategoriji.

Pitanje je kada će i hoće li se Gustafssonu ta prilika ponovo ukazati.

"Gotovo je. Moram se oporaviti. Taj je san završen. Moram se vratiti i početi napornije raditi."

Nakon meča Gustafssona su svladale emocije i nije krio razočaranost porazom pred svojim navijačima u ranim jutarnjim satima nedjelje.

"Ovo je bilo previše bolno. Nisam samo izgubio borbu, izgubio sam je pred 30 tisuća svojih navijača i s time se teško pomiriti. No, što god vas slomi na kraju vas ojača."

Plan mu je tijekom borbe bio iskoristiti svoju prednost u dosegu, ali to mu nije pošlo za rukom.

"Plan mi je bio u svakoj rundi taktički raditi prednost na svojoj prednosti u duljini i brzini. No, Anthony je zvijer i napravio je pritisak. Napravio je ono što je želio i to je napravio jako dobro."

Odmah nakon meča Gustafssona su upitali i za prognozu dvoboja između Jona Jonesa i Anthonyja Johnsona.

"Anthony, on je moj favorit."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI