Gustafsson želi što prije meč, prva želja je Machida

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2013 09:31h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson proteklog je vikenda propustio veliku priliku u svojoj karijeri da eventualnom pobjedom nad Gegardom Mousasijem pred svojom domaćom publikom u Stockholmu osigura priliku za napad na UFC-ovu titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

Kao što vam je vjerojatno poznato, Gustafssonu nije dozvoljen nastup u toj borbi od strane Švedske MMA Federacije zbog posjekotine iznad lijevog oka koju je zadobio desetak dana prije same borbe, a fotografija njegova lica tri-četiri dana prije meča jasno je ukazivala da je mogao borbu odraditi bez većih problema.

No, jedna prilika je propuštena, a Gustafsson je otkrio kako se nada da će novu dobiti što prije s obzirom da nije svojom krivicom ostao bez borbe, iako se neki s time ne slažu jer je ipak sam dragovoljno informaciju o ozljedi dojavio nadležnom sportskom organu.

Gustafssonov menadžer Manos Terzitane u razgovoru za emisiju UFC Tonight rekao je kako će biti spreman za meč već kroz desetak dana te da mu je velika želja odraditi meč protiv Lyota Machide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI