Gustafsson će čekati da dođe na red za napad na naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 19:12h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson spreman je trenirati i čekati da se odvije borba Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira te da se nakon toga bori za svjetsku titulu.

Gustafsson je u svibnju impresivno savladao Glovera Teixeiru te se nadao kako bi mu ta predstava mogla donijeti napad na titulu. Nakon što je ona pripala Jonu Jonesu, to se u trenutku činilo vrlo izvjesnim, no cijela situacija s prvakom i vraćanja pojasa Danielu Cormieru je promijenila situaciju.

Pošto je pojas kod Cormiera, prednost će dobiti borac s kojim se DC još nije sučelio, a to je Volkan Oezdemir. Gustafsson nema ništa protiv toga i prihvatio je situaciju, no ono što nije spreman prihvatiti je borba protiv nekoga tko u svom vlasništvu nema pojas prvaka.

“Daniel zna da sam ja tu s nekim planovima i spreman sam čekati svoj revanš protiv njega. Nigdje mi se ne žuri, a već sam imao dulje pauze između borbi nego što će biti ova. Želim taj pojas. Vidjeti ćemo za kada će njihova borba biti dogovorena, a ja ću se onda boriti s pobjednikom. Poprilično sam uvjeren da će to biti DC. Osim što sam uvjeren da će pobijediti, on je protivnik kojeg želim, moram osvetiti onaj poraz”, prokomentirao je Gustafsson situaciju u kategoriji.

Onda je objasnio zašto Cormiera vidi kao pobjednika borbe protiv Oezdemira.

“Cormier može primiti udarac i sjajan je kondicijski. Jednostavno je bolji borac od Volkana. Mislim da će ga baciti na dupe i potpuno dominirati nad njim. Volkan je tip borac kao Anthony Johnson, snažan udarač, nismo vidjeli puno partera od njega. Ukoliko slučajno pobijediti Daniela, i to mi je u redu, imati ću priliku osvetiti Jimija Manuwu.”

Gustafsson i Cormier odradili su svoju prvu borbu u listopadu 2015. godine. Cormier je tada slavio podijeljom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI