Gustafsson: Borit ću se protiv Johnsona, samo čekam datum i mjesto

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2014 21:27h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson otvoreno je rekao kako se spreman boriti protiv Anthony Johnsona te da bi mogao biti spreman za tu borbu u siječnju. Isto tako, misli kako će biti idući izazivač prvaka, bez obzira kako prošla borba Jonesa i Cormiera.

Iako je Anthony Johnson rekao kako se Alexander Gustafsson ne želi boriti s njim te kako smatra da ga nije dostojan, Šveđanin je danas ponudio drugu priču. On kaže kako je prihvatio tu borbu. "On me izazvao, želi se boriti sa mnom i to mi je u redu. Ja se također želim boriti s njim. Samo čekamo potvrdu, da saznamo koji je datum i gdje", rekao je 'The Mauler'.

Ostaje dojam kako je Johnson tu borbu izborio preko medija, gdje naizmjence napada Gustafssona i Alistaira Overeema. Gustafsson misli kako tu nema 'zle krvi': "On radi dobar posao, sve je to dio onoga čime se bavimo. Vjerujem da on nema ništa protiv mene, nego želi tu borbu i trudi se doći do nje. No, ne znam kad bi moglo doći do te borbe. Vratio sam se potpunom treningu i tu sam 100 %, no moram još dati malo vremena mom koljenu. Za borbu bih trebao biti spreman početkom iduće godine."

Gustafsson je više puta najavio kako bi mogao i čekati borbu za naslov, a o sudaru Jonesa i Cormiera je rekao: "Jedva čekam vidjeti tu borbu i jako sam uzbuđen. Cormier je sjajan borac, vrlo opasan, no mislim kako Jones ima dovoljno kvaliteta, prije svega raspon ruku, koji bi mu trebao pomoći da drži distancu i da dobije borbu odlukom. Ukoliko Cormier pobjedi, ne bojim se da će biti revanša, budući da mi je obećana borba za naslov, a još sigurniji kandidat ću biti nakon što savladam Johnsona."

Nakon, po mnogima, kontroverznog poraza od Jona Jonesa, u rujnu prošle godine, Gustafsson je nastupio samo jednom i tad je slavio protiv Jimi Manuwe nokautom. Trebao je odradio revanš protiv Jonesa u rujnu, no ozlijedio se te je započeo s oporavkom.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI