Gustafsson o Jonesovom guranju: Uopće nisam bio impresioniran njegovom snagom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 10:22h Autor:

Jon Jones i Alexander Gustafsson

Jon Jones je pokušao podići tenzije gurnuvši Alexandera Gustassona kada su se prošlog tjedna u New Yorku sučelili na press konferenciji povodom svog revanša u kojem će se 29. prosinca na UFC-u 232 natjecati za upražnjenu titulu prvaka poluteške kategorije.

Međutim kada je došlo do fizičkog kontakta Šveđanin nije ni trepnuo jer, kako je otkrio u novom intervjuu za MMA Fighting, Jones ga uopće nije impresionirao…

“Ne znam zašto me gurnuo. Jednostavno je to napravio i jedino što sam ja primjetio je da uopće nisam bio impresioniran njegovom snagom. Malo smo se zabavili tamo gore, a 29. prosinca ćemo fanovima pružiti vrhunsku zabavu. Bit će bolje čak i nego prvi put, to vam obećajem.”

Dvojac se prvi put obračunao na UFC- 165 i do današnjeg dana, unatoč porazu, Gustafsson je ostao čovjek koji je najbliže došao tome da detronizira tadašnjeg prvaka. Pet godina kasnije 31- godišnji  “The Mauler” vjeruje da je dovoljno sazrio da bi ovaj put konačno i uspio.

“Mislim da sam mu pokazao previše poštovanja u prvom meču. Nisam bio toliko iskusan kao što sam sada, ovo su druga vremena. Ovo je novo vrijeme, moje vrijeme… Ne napuštam Octagon bez pojasa. Pokazat ću svijetu da se i nepobjedivog tipa može pobijediti.”

Jones je u više navrata izjavio da uoči prve borbe Gustafssona nije shvatio dovoljno ozbiljno kao izazivača te da nije trenirao kako treba što je utjecalo na njegovu izvedbu.

“Kaže da nije trenirao za prvu borbu. Što god, nije me briga. Nadam se da će doći maksimalno spreman. Nadam se da će biti u najboljem izdanju jer ja se spremam za najbolju verziju Jonesa. Ne želim čuti nikakve izgovore nakon što ga pobijedim.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI