Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gunnar Nelson želi da McGregor prijeđe u laku kategoriju! | Fight Site

Gunnar Nelson želi da McGregor prijeđe u laku kategoriju!

UFC 03.11.2015 11:55h Autor:

Conor McGregor

Jedan od razloga zašto je Conor McGregor tako opasan u perolakoj diviziji je i činjenica da je poprilično krupan za tu kategoriju. Cijena koju plaća za tu prednost je vrlo teško, naporno i nezdravo spuštanje, odnosno skidanje kila.

Irac na vaganju uvijek izgleda fizički iscrpljeno i jako loše, a s obzirom na novu zabranu infuzije pri redehidriranju šanse da se McGregor digne u laku kategoriju sve su veće. Njegov timski kolega Gunnar Nelson nije oduševljen opsegom McGregorovog skidanja i zabrinut je za njegovo zdravlje.

"Da, on skida puno kila. Ne sviđa mu se to i mislim da neće to još dugo raditi. Mislim da će se dignut, mislim da to želi, ne krivim ga. Ja ne bih mogao skidati toliko kila previše puta. Nema sumnje da je to iscrpljujuće. Conor ima puno energije i može izdržati to i boriti s jako dobro unatoč spuštanju. Ali mislim da dugoročno to nije dobro za zdravlje. Mislim da on ne bi smio to raditi još dugo i to sam mu i rekao, to je moje mišljenje", rekao je Nelson.

Bez obzira na težinu skidanja i zabranu infuzije McGregor je već najavio prijelaz u laku kategoriju nakon što uzme pojas Joseu Aldu na UFC 194 priredbi 12. prosinca, a već je izazvao i neka imena poput Cerronea, Pettisa i dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI