Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gunnar Nelson: Till kaže kako ga svi odbijaju, dajte ga meni! | Fight Site

Gunnar Nelson: Till kaže kako ga svi odbijaju, dajte ga meni!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2018 19:51h Autor:

Gunnar Nelson

Gunnar Nelson otvoreno se ponudio za borbu protiv Darrena Tilla, koji u javnosti govori kako još uvijek nema ugovorenu iduću borbu jer ga svi izbjegavaju. Islanđanin kaže kako on nije među njima.

Darren Till još uvijek čeka na svoju iduću borbu. Donalda Cerronea je savladao prije dva i pol mjeseca, a njegov idući nastup još uvijek nije dogovoren, iako je na prozivanju protivnika počeo raditi odmah nakon borbe protiv Cerronea, tijekom interviewa u kavezu. No, borbe za njega još uvijek nema, iako je postojalo nekoliko pokušaja pa čak i objava kako UFC dolazi u njegov grad, Liverpool. Protivnik nije pronađen, no jedan je spreman tu borbu ugovoriti odmah. To je Gunnar Nelson.

“Imao sam malo prepucavanja s Darrenom Tillom i to ne tako davno. Njemu još uvijek nije ugovorena borba, a čini se kako proziva apsolutno svakoga. Rekao sam kako sam tu i da sam spreman, ali ništa se nije dogodilo. Volio bih odraditi tu borbu, dobar je borac, a čini se kako ga uistinu nitko ne želi. To nije istina, jer ja želim tu borbu i spreman sam ugovoriti ju. Jako dobar je borac i bilo bi mi drago”, rekao je Nelson, koji se nije borio od svog poraza od Santiaga Ponzinibbia, još u srpnju prošle godine.

Nelson se trenutno nalazi na 13. mjestu ljestvice velter kategorije, dok je Tilla pobjeda nad Cerroneom katapultirala na čak sedmo. Ipak, vjerujemo kako je u redu da taj ranking prvo brani i po tome Nelson uopće ne bi bio loš protivnik. Još je nešto dodao o Tillu kao borcu:

“Udaračke tehnike su svakako njegova najveća snaga, ima jako dobar osjećaj za korištenje distance i jako dobro koristi svoju lijevu ruku. Velik je i ima dobre kickove, ali glavna mu je snaga način na koji koristi distancu. No, ukoliko je on spreman, i ja sam. Uistinu sam mislio kako će UFC reagirati na naše dopisivanje, ali ništa se nije dogodilo. To mi je uostalom bilo prvi puta da sam napravio tako nešto putem interneta. Vidjet ćemo hoće li UFC reagirati.”

Bio bi to svakako zanimljiv duel. Za Nelsona prilika za povratak na pobjednički put i među ozbiljnije pretendente na vrh, a za Tilla prilika da potvrdi kako pobjeda protiv Cerronea nije jednostavno bila njegov dan, nego realnost i prezentacija kvalitete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI