Gunnar Nelson objasnio ozljedu zbog koje ne predvodi event u Belfastu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 11:34h Autor:

Gunnar Nelson

UFC-ovu priredbu u Belfastu idućeg mjeseca trebao je predovditi obračun Gunnara Nelsona i Dong Hyun Kima, no borba je otkazana jer je Islanđanin doživio ozljedu na treningu.

Nelson je u sklopu promocije eventa koji se održava 19. studenog odradio otvoreni trening putem UFC-ove Facebook stranice. Lagani grappling s partnerom Kennyjem Bakerom završio je kobno nakon što je Nelson završio rušenje pri čemu je istegnuo gležanj.

Putem Instagram Nelson je podijelio detalje oko nesretne ozljede:

“Nekoliko dana nisam mogao opterećivati nogu i osjećao sam se užasno jer sam mislio da moram otkazati borbu, ali kroz deset dana sam došao u stanje da mogu normalno hodati bez puno bolova i pomislio sam da ću ipak nastupiti.

Par tjedana sam radio sve što sam mogao kako bih ozdravio i vratio se normalnim treninzima, ali nikako se nisam doći u fazu da se normalno krećem i grapplam. Radio sam sve što sam mogao poput veslanja, plivanja i sitnica misleći kako ću se oporaviti.

I onda su mi prije tjedan dana treneri rekli, a i sam sam shvatio, da će oporavak trajati duže i da ne mogu ići u borbu s jednim gleženjem bez ikakvog treninga.”

Kompanija je za event pronašla novu glavnu borbu. UFC Fight Night 99 predvodit će revanš između Gegarda Mousasija i Uriaha Halla.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI