Gunnar Nelson: Ako McGregor pobijedi Floyda, vjerojatno se neće vratiti u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2017 18:23h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je sve bliže ispunjenju još jednog cilja kojeg si je zacrtao nakon što je osvojio dva pojasa u UFC-u. Ovog tjedna je potvrdio da je blizu dogovora oko borbe s boksačkom legendom Floydom Mayweatherom Jr. za koju bi trebao zaraditi oko 100 milijuna dolara.

Prije nekoliko mjeseci ta se Irčeva ideja činila neostvarivom, ali ubrzo je priča postala ozbiljna i čini da će se “borba stoljeća” ipak održati.

McGregorov dugogodišnji partner Gunnar Nelson prokomentirao je situaciju oko UFC-ove zvijezde i rekao da bi Irac mogao završiti karijeru ostvari li pobjedu u povijesnom boksačkom meču.

“Nikada ne znate što će napraviti sljedeće. Ako pobijedi Mayweathera, nisam siguran hoće li se ikada više boriti, iskreno. Ne znam, ali mogu ga vidjeti kako odazi ili radi nešto ludo”, rekao je Nelson i dodao:

“Možda će se ipak boriti s Khabibom Nurmagomedovim, ako Khabib bude u formi. Ne znam, nešto nije u redu s Khabibovim zdravljem, vidjet ćemo. Ne znam što će Conor napraviti sljedeće, ali bit će fokusiran na samo jednu stvar, sada je to Mayweather i veselim se tome”.

Islanđanin godinama radi s McGregorom, dobro ga poznaje i tvrdi da želja za stalnim napredovanjem u karijeri stoji iza McGregorovog ponašanja.

“Svaki put želi ići još dalje. Čak i ako pobijedi Mayweathera, a uzeo je i dva pojasa, nisam siguran što će vidjeti kao novi izazov. Ne vidim razlog zašto bi se vratio u UFC. Nisam siguran. Očito uvijek postoji nešto više. Ali sada će dobiti i dijete i nisam siguran kako će tada razmišljati. Imat će i tonu novca. Možda odradi novi boksački meč ako prođe dobro. Možda će dobiti više novca tamo i biti više zainteresiran”, kaže islandski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI