Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Guillard: Prestao sam se znojiti i nisam mogao smršaviti! | Fight Site

Guillard: Prestao sam se znojiti i nisam mogao smršaviti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2012 07:22h Autor:

Melvin Guillard

 

 Melvin Guillard na službenom vaganju dan prije meča nije uspio dovoljno spustiti kilažu kako bi nastupio kao borac lake kategorije, pa je odlučio pojasniti Helwaniju što se dogodilo.

Dana White bio je vjerojatno prilično ljut kad je vidio da 29-godišnji američki borac Melvin Guillard nije došao s adekvatnom kilažom na službeno vaganje. U prvom pokušaju vaga je pokazala da ima više od 70,9 kilograma (156 poundsa) koliko je dozvoljeno za borca u lakoj kategoriji.

Guillardu su pružena dva dodatna sata da pokuša još spustiti kilažu, no on je u meču ipak nastupio u catchweightu s približno jednim kilogramom viška. Zbog toga mu je honorar umanjen za 20 posto, od čega polovica ide Atletskoj komisiji.

“Kad je došao na približno 72 kilograma, njegovo tijelo jednostavno se prestalo znojiti. Odmah je nazvao Cerronea i obavijestio ga da neće uspjeti skinuti kilažu i otkrio je da Donald to ne smatra prevelikim problemom, pa je nakon toga obavijestio i UFC. Čelnici organizacije rekli su mu da će ipak bez obzira na to biti u konkurenciji za osvajanje nekog od bonusa, što inače nije praksa ako borac ne prođe vaganje. Razlog tome je što je Guillard prihvatio meč s vrlo malo vremena za pripremu.”, izvijestio je Ariel Helwani o događajima pred UFC 150.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI