Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Guillard: Otkaz je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi | Fight Site

Guillard: Otkaz je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2014 17:16h Autor:

Melvin Guillard

Melvin Guillard se oglasio po prvi put nakon što je otpušten iz UFC-a. Rekao je kako je to najbolja stvar koja mu se dogodila i da sada ima priliku negdje postati zvijezda koja će biti plaćena onoliko koliko on smatra da vrijedi.

Fanovi slobodne borbe bili su izuzetno iznenađeni kada je, prije nekoliko dana, jedan od veterana organizacije, Melvin Guillard dobio otkaz nakon devet godina i 21 borbe u UFC-u. Iznenađen je bio i Melvin sam no smatra da je to dobra stvar i da se osjeća odlično i slobodno.

"Bio sam sretan kada sam saznao, iako iznenađen, no to je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", rekao je Melvin dodavši: "Bio sam devet godina u UFC-u, bio sam headliner na četiri carda, no nikada nisam došao u viši platni rang kakav su imali neki drugi borci, odnosno smatram da me nisu plaćali koliko vrijedim."

Melvin je sada 'free agent' i može potpisati za bilo koju organizaciju te smatra da mu to odgovara i da može dobiti više novaca nego je imao u UFC-u. "Neka druga organizacija će me sigurno platiti više nego je to bio UFC. Imam sada priliku postati prepoznatljivo lice neke organizacije, njihova zvijezda i želim četiri ili pet borbi godišnje. Gdje god odem, to će mi biti uvjet", izrekao je Guillard svoja očekivanja.

Isti dan dana je dobio otkaz spominjalo se da je Bellator zainteresiran za njegove uslugu, no službenih kontakata, koliko je poznato, još nije bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI