Guillard na rubu otkaza u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2013 08:47h Autor:

Guillard vs. Varner

Nakon što je od 2010. do 2011. nanizao pet impresivnih pobjeda, Melvin Guillard je slovio kao gotovo sigurni budući izazivač.

Trebala mu je još jedno veliko slavlje kako bi se vinuo gotovo na vrh jedne od najkvalitetnijih UFC-ovih divizija – one lake. No, uslijedio je poraz od Joea Lauzona na UFC-u 136, a zatim i prava katastrofa za ovog, većina će se složiti, vrlo kvalitetnog, ali i problematičnog borca.

Porazi od Millera, Cerronea i Varnera, te tek jedna pobjeda protiv Fabricija Camoesa u pet posljednjih nastupa. Dovoljno da bi predsjednik UFC-a Dana White natuknuo da je to možda i konačni kraj.

"Ako me pitate gdje je sada i da li će dobiti otkaz…ne znam, moram pričati s dečkima i odlučiti", izjavio je White nakon UFC-a 155 gdje je tamnoputi Amerikanac podijeljenom odlukom izgubio od Jamieja Varnera.

No, problem nije bio samo poraz – Guillard se u Las Vegasu borio mlako i dosadno.

"Ako ste primijetili, Guillard uvijek izađe vrlo agresivno, pokušava svog protivnika nokautirati. Na taj način pobjeđuje više nego što gubi. Sada je promijenio taktiku i čeka svoje protivnike. Više nije toliko efektan kao ranije", zaključio je White očito savjetovavši Guillardu da se vrati staroj borilačkoj filozofiji.

S obzirom da u UFC-u i dalje ima pozitivan score (11-8) za očekivati je da će Guillard dobiti još jednu priliku. MMA fanovi zasigurno žele ostanak ovog kvalitetnog udarača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI