Guillard: Kada završim s Lauzonom zvat će me ubojica “jiu-jitsera”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2011 04:43h Autor:

Melvin Guillard

Pomalo u sjeni dva dvoboja za titulu pravaka, te povratka Chaela Sonnena nakon godine dana izbivanja, ostao je sjajan okršaj Melvina Guillarda i Joea Lauzona koji ćemo također pratiti na UFC-u 136.

Iako se ovih dana kao sljedeći izazivač u UFC-ovoj lakoj kategoriji spominje i Strikeforceov prvak Gilbert Melendez, upravo je Guillard borac kojem bi ta uloga trebala pripasti ukoliko pobijedi i Lauzona i produlji niz nepobijedivosti na šest dvoboja.

U razgovoru za MMAFighting, tamnoputi udarač najavljuje, ali i obećava nokaut protiv svog suparnika.

“Borit ću se na isti način kao i protiv Evana Dunhama koji je također bio majstor BJJ-a. Razbit ću ga u istom stilu kao i Shanea Rollera koji je također bio borac na parter. Čovječe, zvat će me ubojica jiu-jitsera kada završim s Lauzonom”, kaže Guillard i dodaje:

“On bi me trebao srušiti na pod i držati dolje dok me ne prisili na predaju. Joe Lauzon nije dovoljno velik niti da bi bio u lakoj kategoriji. Prema meni, on bi se trebao spustiti u pero. Previše je malen. Znam ga i osobno. Sitan je, a siguran sam da se po snazi ne može mjeriti sa mnom.”

Ipak, malo je povukao kočnicu.

“Ne smijem ga potcijeniti. Moraš nekada imati vjere i u te male borce. Nokautirao sam ih mnogo i karijeri, ali ih moraš poštovati. Opasan je, zna tehniku. Može biti koban, ako mu dopustim”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI