Guida protiv Kawajiria i LaFlare protiv Howarda u Abu Dhabiu

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2014 22:05h Autor:

Clay Guida

UFC Fight Night 39, koji će se održati 11. travnja u Abu Dhabiu dodao je dvije borbe na svoj program. U jednoj će se sučeliti Clay Guida i Tatsuya Kawajiri, a također ćemo vidjeti i borbu neporaženog Ryana LaFlarea i Josha Howarda.

Povratak UFC-a u Abu Dhabi će, osim će osim glavne borbe u kojoj će se naći Roy Nelson i Minotauro Nogueira, sigurno obilježiti i susret dva borca koji su u zbroju nastupili u 86 profesionalnih borbi.

Clay Guida (30-14) je UFC-ov veteran i dugo vremena proglašavan jednim od najatraktivnijih boraca u organizaciji. Nakon sjajne serije u 2010. i 2011. godini došao je na korak do borbe za titulu, no od tada je pobijedio u samo jednoj od četiri borbe. Ovo će mu biti treći nastup u perolakoj kategoriji, nakon što je u kolovozu poražen od Chada Mendeza nokautom u trećoj rundi.

Njegov protivnik Tatsuya Kawajiri (33-7-2) je legenda azijske slobodne borbe. Bivši Shoto prvak te Pride, Dream i Strikeforce izazivač u UFC-u je debitirao tek ove godine nastupom i pobjedom u Singapuru protiv Soriana. U karijeri je gubio samo od najvećih imena kao što su Gilbert Melendez (dva puta), Shinya Aoki i Eddie Alvarez, a najvrijednija pobjeda mu je sigurno ona protiv Josha Thomsona.

Također, na istom eventu će se, u velter kategoriji sučeliti i John Howard i Ryan LaFlare. Howard je nakon povratka u UFC savladao Uriah Halla i Siyara Bahadurzadu i nada se nastaviti sjajan niz. Njegov protivnik je jedan od rijetkih neporaženih boraca unutar UFC-a Ryan LaFlare, a od dolaska u UFC iz Strikeforcea savladao je Allowaya, Ponzibinnia i McGeea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI