Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP započeo nove pregovore s UFC-om: Sada imam više opcija | Fight Site

GSP započeo nove pregovore s UFC-om: Sada imam više opcija

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 17:00h Autor:

GSP

Geroges St-Pierre se prošlog tjedna predstavio javnosti kao jedan od predvodnika novoosnovane Udruge profesionalnih MMA boraca (MMAAA) i sada je otkrio da je započeo nove pregovore s UFC-om.

Bivši prvak UFC-ove velter kategorije cijelu je godinu pokušavao s komapnijom postići dogovor koji bi ga vratio u oktogn nakon trogodišnje pauze. U intervjuu za TSN Kanađanin tvrdi da njegova umješanost u Udrugu ne znači da se ne želi boriti u UFC-u.

“Ne ,to ne znači da sam gotov s UFC-om. Zapravo, te večeri kad smo pokrenuli Udrugu moj agent je zaprimio pismo od UFC-ovih odvjetnika u kojem stoji da žele obnoviti pregovore sa mnom, jer tokom prijašnjih pregovora smo prekinuli komunikaciju.”

UFC je planirao GSP-a staviti u glavnu borbu UFC 206 priredbe koja se ovog vikenda održava u Torontu. St-Pierre je bio u punom treningu i spreman za nastup, no dogovor u konačnici nije postignut.

“Ranije sam se nadao da ću se boriti u Torontu, ali ništa od toga, tako da ćemo nastaviti pregovore i vidjeti možemo li se nagoditi. Ista star kao i prije, ali sada imam više opcija. Slobodan sam borac. Ne moram biti u UFC-u, mogu otići bilo gdje.

“Nadao sam se borbi s Michaelom Bispingom, ali nažalost uvjeti koju nudili nisu bili prihvatljivi. Nijedna pametna osoba ih ne bi prihvatila. To bi prihvatila osoba koja je u strahu i nema izora, ali ja sam zdrav, bogat sam, imam izbor. Ne moram prihvatiti nešto što nije pravedno. Do sad sam preuzimao sav rizik i to nije pravedno.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI