GSP: Za mene je Condit pravi prvak i ja sebe smatram izazivačem!

UFC 28.09.2012 08:04h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre tek će sredinom studenog ući u UFC-ov kavez nakon duge pauze, ali promocija te priredbe u Kanadi već je započela.

Ranije ovog tjedna UFC je objavio poster za svoju priredbu UFC 154 na kojoj će se u glavnom meču večeri naći Georges St-Pierre i privremeni prvak u velter kategoriji Carlos Condit.

Jučer je održana i konferencija za medije na kojoj je već sad najavljen taj dvoboj koji će se održati tek 17. studenog. GSP djeluje iznimno fokusirano, iako priznaje da neće biti lako vratiti se nakon tako duge pauze, a odao je i priznanje svom protivniku.

"U mom ugovoru stoji da moram jednom godišnje braniti svoju titulu prvaka. Zbog toga zapravo smatram Condita pravim prvakom, a sebe više vidim kao izazivača. Ispred mene su dva teška izazova. Borim se nakon dugo vremena, a protivnik mi je možda i najkompletniji MMA borac današnjice. Carlos je zaista pravi gospodin, ali jednom kada uđemo u oktogon pokušat ćemo se nokautirati", najavio je GSP.

Upravo je to velika želja sjajnog Kanađanina, da nakon dugo vremena ponovno do jedne pobjede prekidom. Posljednji put to je uspio prije tri godine, kada je minutu prije kraja pete runde meč protiv BJ Penna zaustavljen na intervenciju iz njegovog kuta.

"Jednostavno moram više napadati i više razmišljati da želim završiti meč što prije. Glavni cilj je zabaviti publiku i pobijediti. Trash-talk me samo još više motivira na to. Kad sam bio mali često su me maltretirali, pa sada na to reagiram prilično oštro", otkrio je St-Pierre.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI