GSP: Treniram, ali povratak ovisi o novom ugovoru i rješavanju situacije s Reebokom

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 13:38h Autor:

Georges St-Pierre

Iako ništa nije službeno, povratak Georgesa St-Pierrea u oktogon sve je bliži. Na gostovanju u emisiji MMA Hour bivši velter prvak je objasnio da nakon manje pretrpljene ozljede konačno odrađuje pripreme nakon kojih će, ako budu uspješne, ozbiljnije porazgovarati s UFC-om oko povratka. 

“Puno toga treba uzeti u obzir. Kao prvo, imao sam malu ozljedu koja me mučila zadnjih nekoliko tjedana. Trebao sam odraditi pripremni kamp da se testiram i vidim kako ću se osjećati, no zbog ozljede ga nisam mogao proći. Sada kad sam to riješio treniram da vidim hoću li se osjećati dobro, ako sve bude uredu onda ću reći menadžeru da stvarno popriča s UFC-om malo ozbiljnije i vidi što će se dogoditi”, objasnio je GSP.

Najveći zid koji priječi GSP-ov povratak aktivnim borbama jest UFC-ov sponzorski ugovor s Reebokom, tako da povratak kralja veltera u oktogon zahtijeva i novi ugovor s kompanijom.

“Jedan od glavnih problema je taj što dok sam ja još bio aktivan UFC nije imao ugovor s Reebokom. Ali to partnerstvo s Reebokom sada podosta mijenja moj ugovor. Moram pregovorati, možda i sklopiti novi ugovor, jer ja više ne mogu reklamirati svoje sponzore i gubim novac, ali sve ovisi o UFC-u, vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI