Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“GSP se želi boriti protiv Andersona!” | Fight Site

“GSP se želi boriti protiv Andersona!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2012 07:29h Autor:

GSP

 

 Meč između Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve polako postaje sve izglednija opcija nakon što je i Kanađanin otkrio da ga zanima takva ponuda.

Menadžment Andersona Silve u proteklih nekoliko tjedana ima velikih problema u pronalasku adekvatnog protivnika za svog borca. Iako bi to primarno trebao biti posao UFC-ovih čelnika, dojam je da zapravo Andersonovi menadžeri drže kompletnu situaciju u svojim rukama.

Iz Brazila je tako nedavno stigla informacija da su zainteresirani za meč protiv Georgesa St-Pierrea, a čini se da ni u Kanadi nemaju ništa protiv sličnog razvoja situacije. Firas Zahabi, trener u GSP-ovom klubu TriStar Gymu otkrio je kako razmišlja njegov borac.

“Georges mi je rekao da se želi boriti protiv Andersona Silve. No, sad mu je puno bitnije da se vrati u kavez uspješnim nastupom protiv Carlosa Condita i mora ostati fokusiran na to. Ukoliko do meča GSP VS Anderson zaista dođe, to bi trebalo biti u catchweightu. Vjerujem da bi tako bilo najpravednije. Anderson na taj način ne bi bio 7-8 kilograma teži. Meč bi trebao biti do 80-81 kilogram”, rekao je Zahabi.

Da je za UFC također ovo iznmno ozbiljna opcija potvrdio je nedavno u razgovoru za LA Times i Lorenzo Fertita koji je rekao da bi se taj meč mogao organizirati, ali ovisno o ishodu GSP-ove borbe protiv Condita.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI