Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP se zbog novih vlasnika ne vraća u oktogon: “Spreman je za povratak, ne treba mu UFC” | Fight Site

GSP se zbog novih vlasnika ne vraća u oktogon: “Spreman je za povratak, ne treba mu UFC”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2016 19:05h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St.Pierre ipak se neće tako skoro vratiti u UFC, iako se najavljivao njegov mogući povratak u oktogon već na UFC 206 u Torontu.

Ipak, pregovori su propali, a GSP-ov odvjetnik Eric Hochstadt za takav ishod je okrivio nove vlasnike najjače MMA promocije.

“Pregovori oo UFC 206 su propali, ali Georges je OK s time. Pokušao je sve s novim vodstvom UFC-a”, rekao je Hochstadt.

Jedan od ključnih problema je sukob između novih vlasnika UFC-a i GSP-ovog menadžmenta, te GSP-ovi sponzorski ugovori koji nisu u skladu s UFC-ovom suradnjom s Reebokom. Hochstadt tvrdi da je kanadski borac spreman što prije se vratiti borbama, no da to ne mora biti u UFC-u.

“Georges je spreman čim uspijemo postići dogovor. Nadamo se, zbog dobrobiti sporta, Georgesa, fanova, da će se to dogoditi. S ovakvim tempom pregovora, vjerojatno sljedeće godine. Njemu ne treba UFC. Ako ga novi vlasnici ne žele natrag i ako će pokušati blokirati da nastupa drugdje, GSP može krenuti u pravnu bitku ili ostaviti sve i posvetiti se drugim stvarima”, dodao je.

Hochstadt je dodao da bi dogovor odavno bio postignut da su na čelu UFC-a još uvijek braća Fertita.

“WMG su loši dečki u ovoj priči. Pod prošlim vlasnicima se ovakve stvari ne bi događale. Već bismo imali dogovor, možda i borbu na UFC 206”.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI