GSP se pomirio s Whiteom, ali ništa od borbe s Bispingom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2016 09:55h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre je odgovorio UFC-ovom prvaku srednje kategorije Michaelu Bispingu na njegovu zamolbu da se bore na UFC 206 priredbi.

Bivši kralj veltera je putem Twittera poslao poruku u kojoj tvrdi da je pričao s novim vlasnikom UFC-a Arijem Emanuelom te se pomirio s predsjednikom kompanije, Danom Whiteom, što znači da pregovori oko novog ugovora opet idu na bolje, ali ne dovoljno dobro da GSP-a 10. prosinca vidimo u Torontu.

“Michaele, ništa na svijetu me ne bi usrećilo više nego da se borim s tobom u Torontu. Prošli tjedan sam se našao s Arijem i pomirio s Danom Whiteom. Pokušao sam riješiti stvari, ali ništa od tog zasada. Nadam se da će se stvari uskoro promijeniti. Hvala ti”, rekao je St-Pierre.

Bisping je bivšeg kralja veltera molio da potpiše ugovor za UFC 206 i tako predvodi priredbu pred domaćom publikom u Kanadi, no problem su GSP-evi pregovori s UFC-om koji traju još od veljače i ne idu baš najbolje. “Rush” je prošlog tjedna čak izjavio kako je raskinuo stari ugovor, no kompanija je to demantirala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI