Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP: Priznajem, otrovao sam Diazovu infuziju! (VIDEO) | Fight Site

GSP: Priznajem, otrovao sam Diazovu infuziju! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2018 16:31h Autor:

Nate Diaz & Nick Diaz

“Rekli su da sam bio na steroidima kada sam se borio protiv Nicka, da sam imao pogrešne bandaže, da sam pao na vagi, da sam mu stavio nešto u infuziju. Moram ti priznati nešto Joe. Moram priznati…Bio sam toliko uplašen jer sam se morao boriti protiv Diaza da sam mu stvarno otrovao infuziju. Ali to je preživio, pa sam bio još više prestrašen, pa sam sve ljude iz Komisije stavio na platnu listu i prevario sam sve na vaganju. Uspio sam. Ali kada je bilo jasno da će se meč održati, tada sam se tek uplašio, tada me vanzemaljac oteo i povećao mi je snagu gama zrakama, poput Hulka sam bio. Onda sam stavio nešto stakla i cementa u svoje rukavice, ali na koncu je svejedno bilo teško”, izjavio je bivši UFC prvak Georges St. Pierre u podcastu “JRE MMA Show” kod Joea Rogana.

U prvi mah je Rogan bio iznenađen riječima kanadske legende, no kada je shvatio da se radi o šali i cinizmu, počeo se smijati. O čemu se radi?

Naime, posljednjih dana braća Diaz su u nekoliko navrata optužili St. Pirrea za varanje uoči i za vrijeme meča između GSP-a i Nicka Diaza na UFC-u 158. Nate je, dapače, ustvrdio da ne želi prihvatiti meč protiv Kanađana jer je prevario njegovog brata i to u nekoliko navrata. Osim što smatraju nikada nije zadovoljio na vagi jer je Komisija bila na njegovoj strani (platnom spisku op.a), Diazi tvrde da je GSP otrovao infuziju Nicka Diaza koju je uzeo nakon službenog vaganja, ali i da je muljao s bandažama.

GSP sve to demantira…

“To je potpuna glupot. Mislim da ima problema s teorijama  zavjere. Misli da su svi protiv njega. Mislim da je to problem. Možda je trava razlog, mislim da bi mogla biti trava zajedno s okolinom koja te okružuje i genetikom. Taj spoj te čini paranojičnim, napravi neke promjene u tvom mozgu. I tada imaš problema s teorijama zavjera. Misliš da su svi protiv tebe. Vidio sam mnoge prijatelje koji puše mnogo trave da imaju isti problem. Nekada su paranojični”, smatra UFC-ov prvak.

Čitav fenomenalan podcast pogledajte na ovom LINK-u:

GSP kod Rogana potvrdio: Stižem u laku kategoriju, ali u ovom trenutku nisam spreman za Khabiba (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI