GSP poručio: Zapamtite, vraćam se bolji i jači nego ikada!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2011 10:31h Autor:

www.vitorbelfort.com

Prvak UFC-a, Georges St. Pierre poručuje javnosti da će se vratiti jači nego ikada i da će ponovno biti prvak. GSP je jučer ozlijedio koljeno i neće ga biti čak 10 mjeseci. U međuvremenu će UFC okruniti privremenog kralja; ili Nicka Diaza, ili Carlosa Condita.

“Prije nekoliko mjeseci sam bio na vrhu svijeta, a sada sam u provaliji. No, šampiona se prepoznaje po tome kako se vraća nakon loših stvari u karijeri. Svima onima koji sada o meni pričaju loše stvari poručujem: Možda sam sada u provaliji, no za nekoliko mjeseci ću biti jači i bolji nego ikada. Bit ću ponovno prvak. To vam obećavam”, izjavio je GSP, a prenosi MMAFighting.

Kanađanin je tijekom treninga u četvrtak osjetio bol u koljeno, no unatoč tome, nastavio je trenirati. Nakon što je postalo jasno da nešto nije u redu, odlučio je posjetiti ortopeda d. Sebastiena Simarda i napraviti rendgenski snimak. Dijagnoza je bila prilično loša: Potrgani prednji križni ligament i oštećenje meniskusa.

“Jedina osoba koju treba kriviti za ovo što se dogodilo sam ja sam. Ja sam čovjek koji ne mari za bol, nego samo ide naprijed. Ovo je velika lekcija u mom životu. Ovo će me ojačati, napraviti pametnijim i mudrijim”, poručuje St. Pierre kojeg u akciji nećemo gledati oko 10 mjeseci!

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI