Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP poručio Diazu: Ne idi u mirovinu, MMA treba borca poput tebe | Fight Site

GSP poručio Diazu: Ne idi u mirovinu, MMA treba borca poput tebe

UFC 12.02.2012 08:10h Autor:

Diaz vs. GSP

Iako veliki neprijatelji, Georges St. Pierre je Nicku Diazu poručio da ne ide u mirovinu. Razlozi ipak nisu tako prijateljski i dobronamjerni nego se radi o želji ozlijeđenog UFC-ovog prvaka da napokon uđe u kavez s Diazom.

“Naravno da bih se volio boriti protiv njega jer on misli da je bolji od mene. Ja mislim da sam ja bolji. Smatram da se ne bi trebao umiroviti. Toliko se žrtvovao u životu da bi došao do toga gdje je trenutačno. On je na vrhuncu svoje karijere, a ako se sada umirovi, propustit će mnogo novca koji je mogao naplatiti svu njegovu žrtvu. Mislim da MMA sport treba borca poput njega”, izjavio je GSP u radio emisiji Sherdoga koju vodi popularni Bruce Buffer.

Kada je u pitanju dvoboj Diaza i Condita, onda se St. Pierre ne bi složio s odlukom sudaca iako kaže kako se nije bavio bodovanjem. Nadao se meču protiv Diaza, a sada će se morati zadovoljiti dvobojem s Conditom.

“Postojale su određene emocije kada je u pitanju dvoboj protiv Diaza. No, sada se želim boriti i s Conditom. Želim se boriti protiv najboljeg protivnika, a to je trenutačno Condit”, zaključio je UFC-ov prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI