GSP poručio Diazu: Došlo je vrijeme za izravnavanje računa

UFC 02.06.2011 22:15h Autor:

Diaz vs. GSP

Nakon što je dvoboj i službeno potvrđen, GSP je meč najavio preko kanadskih medija.

GSP nije previše govorio o potencijalnom meču protiv prvaka Strikeforcea Nicka Diaza. Sada, kada je dvoboj dogovoren i najavljen, UFC-ov šampion je za The Canadian Press dao veliki intervju.

“Uzbuđen sam jer dugo vremena priča o meni i govori da je najbolji, a da sam ga ja izbjegavao. No, ja nikada nikoga nisam izbjegavao. Sada je došlo vrijeme za izravnavanje računa”, izjavio je St. Pierre.

Upitan o tome je li mu stalo do uzimanja Strikeforceove titule ili mu nije bitno hoće li dvoboj značiti i ujedinjenje dvaju titula ili ne, Kanađanin odgovara:

“Vjerujem da će to biti dobra borba. Ne zanima me nikakva druga titula osim UFC-ove. Samo mi je do te stalo jer je najprestižnija. UFC je kao NFL u američkom nogometu ili Stanley Cup u hokeju. Svi je žele imati.”

Što misli o Nicku Diazu. Iako je dojam da ga previše ne favorizira kao osobu, St. Pierre očito poštuje njegove kvalitete.

“Znam kakav je Nick. On je tip čovjek protiv kojeg se jedva čekam boriti. Volim imati za protivnike dobre borce koji imaju duh ratnika. Ne znam ga osobno, no znam da ga je vrlo zanimljivo gledati. Stvarno sam zadovoljan jer je meč dogovoren. Vjerujem kako će izvući sve najbolje iz mene. On zaista svaki put pruži odličnu borbu i previše ne kalkulira”, zaključuje GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI