GSP poručio Bispingu kako može odabrati bilo koji datum nakon listopada (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2017 08:29h Autor:

Michael Bisping & Georges St-Pierre

Georges St-Pierre i Michael Bisping neće se boriti 8. srpnja na UFC 213, kao što je bila želja UFC-a. Zapravo, neće se boriti uopće ovo ljeto, budući da je GSP izjavio kako će biti spreman tek nakon listopada te je pozvao Bispinga da odabere event i datum.

Iako se UFC nadao kako bi ovu veliku borbu mogao organizirati na UFC 213 u sklopu International Fight Weeka, čini se da GSP smatra kako mu je ipak malo više potrebno provesti u pripremama za povratak nakon trogodišnje stanke. Poruku za prvaka srednje kategorije objavio je na svom Twitter profilu:

 

“Gospodine Bisping, napravio sam reda u svom rasporedu da nakon ljeta mogu krenuti u trening kamp. Tako da se mogu boriti bilo kada nakon listopada. Ti odaberi datum.”

Tako je sve bliže teorija da će njihova borba biti održana u Madison Square Gardenu, za kojeg se spominje kako ga je UFC rezervirao za sličan datum kao prošlogodišnji debi u New Yorku. Tada je u pitanju bio 5. studenog, pa je vrlo lako moguće kako je ova borba za taj event već dogovorena, samo je trenutno u pitanju marketing.

UFC se ne mora brinuti za ljeto, jer već sada imamo nekoliko spektakularnih dvoboja dogovorenih za najtoplije razdoblje u godini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI