GSP-ovo oružje za Hendricksa: U kamp je doveo Ricka Storyja

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2013 19:53h Autor:

GSP

UFC-ov šampion u velter kategoriji, Georges St. Pierre ne želi ništa prepustiti slučaju kada je u pitanju njegova obrana naslova protiv Johnyja Hendricksa. Kanađanin je, naime, u svoj trening kamp doveo jedinog čovjeka koji je uspio svladati Hendricksa otkako je ovaj član UFC-a – Ricka Storyja.

"Ovo je samo veliki plus za mene. Rick je borac sličnog stila kao i Hendricks, a i zadnji je borac koji ga je pobijedio. Slavio je odlukom. Bila jest vrlo izjednačena borba, no svejedno je pobijedio. Čak su i trenirali zajedno. Može mi dati kakav savjet i reći mi kakav je Johny", izjavio je GSP komentirajući odluku da pojača svoj kamp.

I Story je prokomentirao pridruživanje timu GSP priznajući da se nije bio previše zagrijan za ovu suradnju…

"Prvo nisam bio oduševljen ovom idejom, no rekao sam da se radi o odličnoj stvari za moju karijeru. GSP je toliko ugledan šampion. Vjerujem da će Johny shvatiti moju odluku da dođem ovdje. Moram napraviti sve za svoju karijeri i vjerujem da Hendricks to razumije", zaključuje ovaj sjajan UFC-ov borac.

GSP ne zna za poraz u posljednjih jedanaest mečeva, a njegov nevjerojatan niz uključuje i slavlja protiv Matta Hughesa, BJ Penna, Carlosa Condita i Nicka Diaza. Očito da je Hendricks procjenjen kao poseban izazov.

Dvoboj GSP vs. Hendricks će predvoditi UFC 167 zakazan za 17.11.2013.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI