GSP-ov trener bijesan: Neki su mediji otišli predaleko

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2014 10:42h Autor:

Georges St-Pierre

Sredinom studenog Georges St-Pierre je u posljednjoj borbi u svojoj karijeri ostvario pobjedu protiv Johnyja Hendricksa. Rušio je brojne rekorde, ali i počeo osjećati umor i zasićenje. No, njegov je odlazak u mirovinu i odlazak iz ringa i dalje tema brojnih nagađanja medija.

U cijeloj je priči najdalje otišao TMZ koji je kao razloge odlaska GSP-a naveo da mu je otac teško bolestan i na samrti te da mu je djevojka trudna. No, to je daleko od iste. Dapače, s istinom nema nikakve veze što je potvrdio i GSP-ov dugogodišnji trener Firas Zahabi.

"Sve te razne ružne priče možemo prožvakati i ja i Georges, ali neshvatljivo je da pojedini mediji u to uvlače njegove najbliže. Stvarno su prešli granicu. Priča da mu je otac na samrti je nevjerojatna i sramotna. Uistinu su otišli predaleko.", rekao je Zahabi.

Nakon borbe u studenom Georges St-Pierre je uzeo odmor jer, kako će reći Zahabi, nakon svega što je prošao u karijeri tijelu mu je potreban opravak.

" Sad se odlično osjeća. Našao je zlatnu sredinu između treninga i jednog novog načina života. Trenira jednom dnevno što dosad nikad nije radio. Uvijek je dvaput dnevno bio na treningu. No, tijelo ima svoje granice. Proveo je u oktagonu više nego bilo koji drugi borac. Rušio je rekorde i većina je njegovih borbi bila za naslov prvaka" , zaključio je Zahabi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI