GSP otkrio planove: “U ovom trenutku ne želim potpisati ugovor za borbu, ali…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 10:20h Autor:

GSP

Jedan od najboljih MMA boraca u povijesti sporta, Georges St. Pierre, u  ovom trenutku ne želi potpisati ugovor s UFC-om, niti dugoročni, ali niti za samo jednu pojedinačnu borbu.

U recentnom intervjuu za Sportsnet Kanađanin tvrdi da samo radi ono što je u njegovom najboljem interesu, baš kao što i UFC radi ono što je za njih najbolje.

Na početku se još jednom osvrnuo na probleme sa zdravljem i napuštenja titule u srednjoj diviziji…

“Za moju posljednju borbu s Michaelom Bispingom, pokušavao sam nabiti što više kilaže, ali to sam činio na potpuno pogrešan način. Jeo sam nevjerojatne količine hrane. Nekada sam skoro povraćao. Kada tome dodate stres i sve ostalo, jednostavno sam prenapregnuo svoj probavni sustav”, objašnjava GSP i dodaje:

“Bio sam opsjednut nabacivanjem mišićne mase, ali to je nešto što jednostavno nisam smio napraviti.”

St. Pierre je posljednji put nastupio u studenom 2017. godine, a negdje početkom 2018. je odlučio napustiti tron srednje kategoriji i posvetiti se zdravlju. Hoće li se sada vratiti dvije težinske kategorije niže mečem protiv Conora McGregora?

“Ja nikada nisam rekao da će se to dogoditi. Ljudi me citiraju na pogrešan način kako bi prodali članke. To je društvo u kojem živimo.”

“I Dana White je rekao da sam već gotov, čak i prije posljednjeg meča s Bispingom. On radi ono što je u njegovom najboljem interesu, ja radim ono što je najbolje za mene. U ovom trenutku ne želim potpisati ugovor za nikakvu borbu. Ne želim reći da ću sigurno nešto učiniti, ne želim se vezati… Čim to učinim, odmah kreće mentalna borba unutar moje glave”, objašnjava legendarni borac.

Njegova želja jest povratak, ali samo ako se radi o velikom meču s kojim će ponovno  redefinirati borilačku  povijest…

“Da, želja jest vratiti se, ali se želim vratiti za meč u kojem mogu pobijediti, u kojem mogu dobiti nešto što još nemam u smislu svoje ostavštine. Tu ne mislim samo na novac, nego i na ostavštinu. Ja uvijek imam puno više za izgubiti, nego za dobiti”, zaključuje Kanađanin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI