GSP otkrio detalj ugovora: Ukoliko pobijedim, moram se boriti protiv Whittakera

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2017 09:53h Autor:

Georges St-Pierre

Ukoliko Georges St-Pierre savlada Michaela Bispinga na UFC 217 eventu, neće se moći odmah vratiti u velter kategoriju, nego će morati braniti titulu. To mu je navedeno u ugovoru.

Kada je ugovorena borba Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierrea, mnogi su se fanovi uplašili što će se dogoditi s kategorijom ukoliko do pobjede dođe St-Pierre. Naime, Kanađanin je najavio da je u pitanju jednokratan odlazak u srednju kategoriju, no njegovi su se planovi ipak malo mijenjaju. Naravno, planovi u slučaju pobjede i osvajanja titule.

“Morati ću braniti titulu, to mi je navedeno u ugovoru. To nije bio moj prvobitni plan, ali razumijem UFC-ovo gledište. Oni moraju zaštititi titule i ne smiju više ljude ostavljati da čekaju”, objasnio je GSP što će se dogoditi ukoliko postane prvak srednje kategorije.

Robert Whittaker je nedavno izjavio kako se neće buniti oko toga što se ova borba dogodila, iako bi i on mogao biti spreman za UFC 217. On će čekati svoju šansu, a sada napokon zna što će se dogoditi nakon borbe. Whittaker je svakako idući po pitanju napada na titulu, a hoće li mu protivnik biti Bisping ili St-Pierre, to zapravo njemu nije važno, barem s nekog sportskog gledišta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI