GSP opovrgnuo Whiteove izjave i još uvijek se nada borbi protiv Bispinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2017 19:47h Autor:

Georges St-Pierre/Photo by Josh Hedges

Iako je Dana White izjavio kako je sigurno da će povratnička borba Georgesa St-Pierrea biti protiv prvaka velter kategorije, no Kanađanin kaže kako on oko toga nije obaviješten te se još uvijek nada borbi protiv Michaela Bispinga.

Iako je Dana White izjavio kako su on i GSP imali sastanak na kojem su dogovorili sve planove, Ariel Helwani danas se pojavio s novim informacijama. Kaže kako je razgovarao s bivšim prvakom te je dobio potpuno druge informacije. Ono što je saznao je iznio putem Twittera.

“GSP mi je rekao kako su njegovi planovi i dalje vezani uz borbu protiv Bispinga, što je potpuno suprotno od onoga što slušamo posljednjih dana. Također, rekao da je nije bilo nikakvog sastanka njega i Dane Whitea na kojem bi dogovarali njegovu iduću borbu. Ukratko, on još uvijek planira boriti se protiv Michaela Bispinga”, napisao je Helwani.

UFC bi se tako mogao naći u novim problemima, odnosno čini se kako njihovi planovi baš i nisu jednaki planovima borca koji bi ih svojim nastupom trebao izvuči iz trenutne krize prodanih prijenosa. GSP bi se svakako trebao vratiti krajem godine, kada bi trebao biti spreman i pobjednik borbe Woodleya i Maie. S druge strane, za Bispinga je već najavljen okršaj s privremenim prvakom, odnosno pobjednikom borbe Yoela Romera i Roberta Whittakera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI