GSP oklijeva oko meča protiv Andersona: Moram razmisliti, Silva je velik

UFC 28.10.2012 10:37h Autor:

GSP

Kanađanin Georges St. Pierre je priznao da ga smeta što ljudi konstantno pričaju o potencijalnom meču između njega i ponajboljeg borca današnjice Andersona Silve. Pod "ljudi" se može svrstati i Silvin kamp koji konstantno potencira ovaj dvoboj, ali i Danu Whitea, predsjednika promocije, koji je u više navrata ovo istaknuo kao realnu mogućnost.

"Mrzim to. Već sada pričaju o sljedećoj borbi, a ja još nisam odradio niti ovu. Dojam je da bih lagano trebao svladati Condita. Carlos je vrlo opasan borac. Uvijek poštujem svoje protivnike, a ovdje se radi o mojoj karijeri", poručio je Kanađanin i dodao:

"Svi borci u vrhu bi se htjeli boriti protiv mene. To mi je jasno jer svi žele novac. To je normalna stvar i ništa me ne čudi."

Želi li GSP u kavez protiv Silve, ako svlada Condita?

"Ne znam. Nisam još dobro razmislio o tome. Anderson je velik borac, moram sjesti i proanalizirati stvar", zaključuje.

Zanimljivo će biti vidjeti kako će na ovu izjavu reagirati Dana White s obzirom da je on već "zakapario" dvoboj koji bi mogao dospjeti na sam vrh ljestvice najvećih PPV-a u povijesti promocije. Ako je kome u interesu da se GSP i Silva nađu na suprotnim stranama kaveza, onda je to zasigurno čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI