Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP: Očekivao sam pobjedu Weidmana, ali ne ovako! | Fight Site

GSP: Očekivao sam pobjedu Weidmana, ali ne ovako!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2013 14:54h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre spada među borce koji su uporno u tjednima prije okršaja Andersona Silve i Chrisa Weidmana upravo izazivača proglašavali prilično velikim favoritom, a to se pokazalo točnom procjenom.

No, sjajni kanadski borac ipak je ostao iznenađen načinom na koji je Weidman prekinuo gotovo 2.500 dana dugu Andersonovu vladavinu u srednjoj kategoriji.

"Predvidio sam Weidmanovu pobjedu, ali nisam očekivao da će se ona dogoditi na takav način. Očekivao sam da će do slavlja doći dominacijom u parteru ili može nekakvim zahvatom, ali tako lijep nokaut na nogama nisam mislio da je moguć."

"No, moram priznati da ipak smatram kako je samo pukim slučajem zahvatio Silvu, ja ga i dalje smatram najboljim borcem na svijetu. Veliki šampioni razlikuju se od ostalih upravo po tome kako se vraćaju u igru nakon poraza i ja znam da će se on uspješno vratiti, on to zaslužuje i ja to očekujem od njega", rekao je GSP.

Svoju iduću borbu Georges će odraditi na UFC-u 167 sredinom studenog protiv Johnyja Hendricksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI