GSP odgovorio na Whiteove kritike i otkrio koja ga imena interesiraju u povratničkoj borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2016 10:58h Autor:

Georges St. Pierre

Georges St. Pierre je sinoć prema najavi gostovao na UFC Tonight emisiji, ali daleko od toga da je potvrdio svoj okršaj s Conorom McGregorom kako se najavljivalo prije nekoliko dana.

GSP je ovo gostovanje iskoristio kako bi najavio da se želi vratiti na UFC-u 206 koji će se održati u 10. prosinca u Torontu, no otkriva kako i dalje nije blizu potpisa novog ugovora s vodećom MMA promocijom. Očekivano, problem predstavlja ugovor, a GSP ističe kako je on imao onaj koji je izrađen prije ‘Reebok ere’ te razumno traži izmjene, ali i ističe kako je on u cijelom tom procesu vrlo razuman.

Popularni je Kanađanin otkrio i koja ga to imena najviše zanimaju u povratničkoj borbi, a tu je istaknuo Nicka Diaza, Demiana Maiu i aktualnog prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja.

Također, ‘Rush’ je iskoristio ovu prigodu da odgovori na optužbe Dane Whitea.

“On ne zna ništa o meni. Ja sam pametan i nisam jedan od onih o kojima ćete tako pričati da bi na kraju stavio potpis na ugovor po kojem bih se borio za kikiriki. Takve stvari ne pale kod mene. Dana, daj mi priliku i vidjet ćeš u prvoj minuti da si u krivu. Daj mi Woodleyja i onda ćemo vidjeti želim li ponovno biti svjetski prvak”, poručio je GSP predsjedniku UFC-a pa nastavio:

“Razumijem što mi želi reći i nisam ljut na njega. On radi ono što je u njegovim interesima, a ja ono što je u mojima. Jednog dana kada sve završi, nas ćemo dvojica vjerojatno biti prijatelji, kao što sam i prijatelj s većinom boraca s kojima sam se borio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI