GSP nije siguran u kojoj kategoriji nastavlja karijeru: Nakon odmora imam sastanak s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2017 20:46h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre je odradio telekonferencijski razgovor s medijima, u kojem je otkrio nešto više o nastavku svoje karijere te o opcijama koje su ispred njega.

Svakako je najzanimljivije bilo čuti što GSP kaže o obrani pojasa srednje kategorije, odnosno borbi protiv Roberta Whittakera. Ranije je spomenuo kako nije siguran je li ta kategorija prava kategorija za njega, a osim toga je otkrio kako je iz borbe protiv Bispinga izašao s ozljedom, za koju nije siguran koliko će mu vremena oduzeti. No, siguran je kako će vrlo brzo znati što je njegov idući potez.

“Nemam namjeru momcima iz srednje kategorije trošiti njihovo vrijeme. Idući tjedan idem na odmor, a onda ću razgovarati s UFC-om. U ovom trenutku je moj ugovor takav da bih se trebao boriti protiv Roberta Whittakera, no u MMA se događalo svakakvih stvari. Vidjet ćemo što mogu napraviti i gdje mi je glava. Kao što sam rekao, nemam namjeru držati pojas i time zamrznuti diviziju. Robert Whittaker je u mom ugovoru i ako se odlučim ponovno boriti, to bi trebalo biti protiv njega u srednjoj kategoriji. Ne mogu svojevoljno odlučiti otići u velter i boriti se protiv Woodleya”, gospodski je odgovorio GSP, koji je ranije danas već objavio kako je poklonio svoj novoosvojeni pojas.

Još je jednom ponovio kako ne namjerava zadržavati situaciju, niti ostajati prvak divizije u kojoj se možda više neće boriti. Pogledati će koje su opcije, a onda će znati više o tome.

“Svakako nemam nikakvu namjeru držati titulu bez da ga branim. Neću to napraviti, posebno kada vidim koliko boraca čeka svoju priliku. Uvijek sam išao borbu po borbu, a moj je cilj uvijek bio ispisati povijest, napraviti nešto što još nitko nikada nije. To je ono što me motivira. Uistinu ne znam što se može dogoditi, uskoro ćemo znati jer trenutno ni ja sam ne znam što mi je najbolja opcija.”

GSP je uvijek bio gospodin, pa tako i ovog puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI