GSP: Nick Diaz će sad zaraditi za cijeli život!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2013 09:23h Autor:

Georges St-Pierre

Dana White vjerojatno je ponovno požalio odluku da Nicku Diazu pruži još jednu priliku i to ovog puta u meču za titulu prvaka u velter kategoriji protiv Georgesa St-Pierrea.

Diaz i ovog puta nije ispoštovao sve svoje obveze, a to je UFC-u već nanijelo nemalu financijsku štetu, a i naljutili su lagano određene medijske partnere. GSP se nada da neće doći do onog najgoreg scenarija, kojeg je White čak već i spomenuo, a to je otkazivanje borbe zbog Nickove neozbiljnosti.

"Treniram naporno za meč protiv Nicka Diaza i nadam se da neće otkazati borbu, vjerujem da će biti sve u redu. Nick u ovom meču može zaraditi novac koji će ga osigurati do kraja života i bio bi glup kada ne bi došao, a on to ipak nije. Možda je malo čudan i neobičan, ne voli surađivati s medijima, ali nije imbecil. On se jednostavno ne osjeća ugodno pred kamerama, ali mora to nekako preživjeti", rekao je GSP.

"Meni su novinari dragi, ali intervjue ne volim odrađivati. Svaki put moram ponavljati iste stvari, ali na to gledam kao na dio poslao, a tako mora i Nick", smatra Georges.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI