Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP: Neću lagati, jučer sam plakao | Fight Site

GSP: Neću lagati, jučer sam plakao

UFC 20.10.2011 10:52h Autor:

Georges St. Pierre

“Neću lagati, jučer sam plakao”, priznao je Georges St. Pierre nakon što je morao otkazati nastup na UFC-u 137 i neće braniti svoj pojas prvaka protiv Carlosa Condita.

“Mnogo pritiska je bilo na mojim ramenima. Nisam znao hoću li se moći boriti ili ne, a bio sam fokusiran na taj meč. Iako sam bio uzbuđen, prevladavala je zabrinutost”, izjavio je prvak UFC-a u velter kategoriji dodavši:

“Sada je pritisak nestao i osjećam se mnogo bolje. Krećem na rehabilitaciju, možda ću uzeti nešto odmora jer sam prošao kroz mnogo toga. Ne radi se samo o borbi i trening kampu, mnogo toga se izdogađalo. Trebam jednostavno izbrisati sve i pripremiti se za sljedeći meč.”

GSP će se pokušati vratiti početkom 2012.

“Želim se oporaviti što bolje, no ne želim da sam izvan pogona predugo. Ako krenem odmah s treninzima, moglo bi se dogoditi da se situacija pogorša. Četiri tjedna pauze bi trebala biti dovoljno. Vjerujem da bi se mogao vratiti krajem siječnja ili početkom veljače”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI