GSP ne zvuči zainteresirano za meč s Khabibom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2018 10:44h Autor:

GSP kada je bio UFC prvak

Khabib Nurmagomedove je odmah po završetku dvoboja protiv Al Iaquinte na UFC-u 223 poželio svoju prvu želju kao UFC šampion. Htio bi odmjeriti snage s Georgesom St. Pierreom u studenom na priredbi u New Yorku. Zvuči zanimljivo na prvu, no što na sve kaže bivši dvostruki UFC prvak?

St. Pierre i nije pretjerano zainteresiran. Barem sudeći prema prvoj izjavi koju je dao na tu temu. U razgovoru s Arielom Helwanijem, odmah u nedjeljno jutro nakon priredbe u Brooklynu, GSP je izjavio:

“Smatram da UFC i Khabib imaju još nekog neriješenog posla prije nego što ja uskočim u meč za titulu do 70 kilograma”, izjavio je Kanađanin vjerojatno misleći na Tonyja Fergusona ili Conora McGregora kao eventualne buduće dvoboje koji bi imali prednost ispred njega.

Bivši prvak nije htio dodatno elaborirati ovu temu pa je razgovor završio prilično brzo. Uostalom, još uvijek nije sigurno vraća li se St. Pierre uopće u borilište ili ne. Problemi s kroničnom bolesti koji ga muče već neko vrijeme su pod kontrolom, no prema njegovim riječima nisu potpuno riješeni.

Govoreći o diviziji u koju bi se GSP eventualno vratio, jasno je da srednja kategorija više ne dolazi u obzir. Stoga ostaje ili velter ili laka kategorija. Na posljednjim fotografijama St. Pierre izgleda prilično mršavo u odnosu na kraj 2017. godine pa niti dvoboj u -70kg kategoriji nije nemoguć.

A spuštanje u laku kategoriju bi otvorilo mnoge eventualne “mega mečeve” za jednu od najvećih UFC-ovih zvijezda, koja je doduše – u privremenoj mirovini!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI