GSP: Ne moram raditi ništa i to je savršeno, ali možda ću se ipak vratiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2014 09:40h Autor:

Georges St-Pierre

UFC 167 trebao je biti kruna najbolje MMA organizacije na svijetu, tim eventom obilježavali su 20 godina svog postojanja, a nakon eventa svi su pričali o spornoj sudačkoj odluci kojom je pobijedio GSP, a koji je nakon toga i najavio povlačenje na neodređeno vrijeme, što je u idućim danima i potvrdio.

Sjajni kanadski borac nesumnjivo je jedna od najvećih i najvrjednijih zvijezdi koje UFC ima u svojim redovima, ali bez njega će se jednostavno morati snaći. Hoće li se ikad vratiti zaista je teško prognozirati, čak je i GSP prilično tajnovit sa svojim planovima, no ipak otkriva kako je povratak moguća opcija.

"Ja sam uzeo pauzu i ne želim si sad stvarati nikakvu obvezu izjavama da ću se vraćati u oktogon. Naravno, postoji mogućnost povratka borbama, ali sad ipak odmaram", rekao je GSP.

"Proveo sam Božić i Novu godinu sa svojom obitelji, a to je nešto što nisam imao priliku napraviti već jako dugo vremena. Ovo je prvi put da ne moram raditi ništa, nemam nikakav raspored obveza i to je savršeno, zabavno je. Zaista se osjećam dobro", dodao je Kanađanin.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI