GSP: Ne želim se vratiti u oktogon i onda nastradati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2014 09:50h Autor:

Georges St-Pierre

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Georges St-Pierre, koji se odlučio barem na određeno vrijeme povući kao aktualni prvak UFC-a u velter kategoriji, otkrio je što je potrebno kako bi se vratio borbama.

Kanadski borac još uvijek nije znao reći hoće li se i kada vratiti borbama, ali je priznao tijekom intervjua za Inside MMA emisiju kako je izgubio motivaciju za ulaskom u oktogon.

"Meni je ovo bilo potrebno kako bih bio sretniji jer sam izgubio motivaciju. Taj osjećaj mi je potreban kako bih se opet borio, jer ako imaš loš dan u kavezu, onda možeš nastradati. Ako ponovno osjetim zabavnim to raditi i ako mi se vrati vatra, osjećaj da sam najbolji na svijetu, to ću onda napraviti. Ne znam ako ću se vratiti, sad jednostavno uživam", rekao je GSP.

Osvrnuo se GSP i na dvostruki pad Chaela Sonnena na doping testu.

"Sonnen je odličan čovjek, mogu samo dobre stvari reći o njemu. Zabavan je čovjek, ali iznenadio sam se. Treba promijeniti sustav testiranja kako bi se podignulo to na sljedeću razinu i kako bi sport napredovao. Malo zaostajemo jer smo novi sport", bio je prilično suzdržan Georges.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI