GSP: Nadam se da će Condit udarati po mom operiranom koljenu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2012 08:04h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre uskoro će se ponovno naći u oktogonu u kojem mora obraniti svoju titulu u meču protiv privremenog prvaka Carlosa Condita.

Sjajni kanadski borac za manje od mjesec dana napokon će prekinuti svoju čak godinu i pol dugu pauzu zbog teške ozljede koljena te se nada da će uspjeti obraniti pojas i ostati prvak UFC-a u velter kategoriji.

"Prošla je godina i pol, vraćam se jači nego što sam bio. Najgora stvar u cijeloj toj priči je činjenica da nisam mogao raditi ono što volim. To je definitivno bio najveći izazov u mojoj karijeri. Kod Condita je najopasnija stvar kapacitet koji ima za prilagodbu. Radi se o vrlo raznovrsnom i pametnom borcu, ali ne bojim ga se. Nadam se da će se fokusirati na moje ozlijeđeno koljeno, ono mi više nije slaba točka", rekao je GSP.

"Ne postoji ništa što sam prije mogao s tim koljenom, a da sada ne mogu. Napustit ću oktogon s pojasom, u to nemam nikakve sumnje", dodao je Kanađanin, koji je prema Dani Whiteu jedan od najpopularnijih boraca za prodaju PPV-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI