GSP mora na operaciju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2014 09:48h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre, bivši UFC-ov prvak u velter kategoriji, odlučio je napraviti stanku krajem prošle godine. Razlozi su bili zasićenost, ali i neslaganje politikom čelnih ljudi UFC-a kad je u pitanju borba protiv korištenja nedozvoljenih sredstava kod boraca.

GSP je nekoliko puta naglašavao da se neće vratiti dok se situacija po tom pitanju ne popravi dok je s druge strane Dana White, predsjednik UFC-a, izjavljivao da će se bivši prvak vratiti. No, sad je sasvim sigurna da se GSP, i da želi, ne može baš tako skoro posvetiti svom povratku. Objavio je kako mu je tijekom treninga stradalo koljeno i da će morati na operaciju.

"Potvrđeno mi je da su mi stradali prednji križni ligamenti lijevog koljena tijekom treninga. Operacija će biti obavljena za par dana, a odmah nakon toga počinjem s rehabilitacijom. Svi se u životu sučeljavamo s izazovima, a kad je ovaj u pitanju onda se moram suočiti s boli i napornim radom. U ovom trenutku nema prečice i ubrzo ću ponovo biti na 100%. Hvala vam na iznimnoj podršci.", objavio je GSP na svojoj Facebook stranici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI