GSP: Mislim da je McGregor ušao u Aldovu glavu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2015 09:55h Autor:

Georges St. Pierre

Georges St. Pierre, bivši UFC-ov prvak u velter kategoriji, nedavno je gostovao na podcastu Chaela Sonnena. Dvojica umirovljenih boraca, od kojih je svaki na svoj način ostao zapamćen u MMA svijetu, porazgovarali su o borcima koji predvode sjajni UFC 194 event.

Na priredbi koja će se održati 12. prosinca u Las Vegasu susrest će se Jose Aldo i Conor McGregor u borbi za ujedinjenje titule u perolakoj kategoriji te je ovom prilikom GSP iznio svoje mišljenje o "The Notoriousovom" pristupu kojim pokušava slomiti Brazilca.

"Ne znam jesam li u pravu, ali čini mi se da je McGregor možda i ušao u Joseovu glavu. No, ne znam može li ga pobijediti. To ćemo uskoro saznati. Aldo je pametan, ali način na koji Conor koristi "trash talk" ima svoju namjeru. Većina boraca koja se borila s Aldom su bila zastrašena njegovom pojavom jer su ga smatrala nepobjedivim. Slično su borci doživljavali i Andersona Silvu u danima prije nego što si se ti borio s njim. Mislim da McGregor pokušava psihički slomiti tu sliku nepobjedivosti, ali vidjet ćemo hoće li mu to i uspjeti jer mora ju slomiti i fizički. Bit će to zanimljiva borba i jako lijep okršaj različitih stilova", izjavio je St. Pierre.

Uz dvoboj McGregora i Alda, UFC 194 nam donosi i borbu za naslov u srednjoj kategoriji između Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda, ali i okršaj između Ronalda Souze i Yoela Romera koji će odrediti prvog izazivača u istoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI