GSP: Laž je da tražim 50 milijuna dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2012 08:49h Autor:

Georges St-Pierre

MMA svijet u nedjelju se dobro nasmijao na navodni zahtjev Georgesa St-Pierra koji je prema jednom izvoru tražio od UFC-a da mu se za meč protiv Andersona Silve isplati honorar od čak 50 milijuna dolara. Oglasio se napokon i GSP te takve navode proglasio lažnima.

Sjajni kanadski borac bio je definitivno jedna od glavnih tema proteklog vikenda, mnogi su ostali iznenađeni tim navodnim visokim zahtjevom, no čini se da se ipak ne radi o točnoj informaciji, odnosno barem tako sada tvrdi sam GSP.

"Nisam bio informiran o tome, to jednostavno nije istina. Nitko mi nije spomenuo nešto takvo, ja sam trenutno u Francuskoj pa tu vijest nisam ni vidio", izjavio je Georges za jednu radio postaju.

Koliko god velika zvijezda bio, a prema riječima Dane Whiteu radi se o njihovom najatraktivnijem borcu kad je u pitanju prodaja PPV-a, zahtjev od 50 milijuna sigurno ne bi bio prihvaćen, no lako moguće da bi se u slučaju realizacije meča to bila najskuplja borba u povijesti UFC-a. No, točne cifre ionako vjerojatno nikad nećemo saznati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI