GSP i UFC u ratu! Bivši prvak objavio kako više nije član promocije i nazvao ih izrabljivačima

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 22:14h Autor:

Georges St-Pierre

Čini se da su pregovori oko povratka Georgesa St-Pierrea bili izuzetno žestoki. Naime, nakon što je UFC objavio kako legendarni Kanađanin ipak neće nastupiti na UFC 206 eventu u Torontu, javio se i sam borac. On je vrlo ljut te je izjavio kako je sudskim putem osigurao raskid ugovora s promocijom.

St-Pierre se nije borio tri godine, a pregovori oko njegovog povratka trajali su posljednjih nekoliko tjedana. GSP je pri odlasku na pauzu imao još uvijek važeći ugovor s UFC-om, a nedavno je izjavio kako neće ništa govoriti dok se ne odrade razgovori s novim vlasnicima promocije. Na kraju, ni razgovori nisu niti najmanje dobro prošli.

Kako je prenio Shaheen Al-Shatti s portala MMAFighting, Georges St-Pierre je danas objavio kako je njegov odvjetnik osigurao raskid ugovora s UFC-om, nakon što promocija nije pristala da borac nastupi prema uvjetima iz svog starog ugovora. Također je dodao kako se čini da do ovoga nije došlo zajedničkom odlukom obje strane.

Također je citirao i izjave GSP-a koji je rekao kako UFC izrabljuje borce, odnosno da su borci glavni. Dodao je kako je to zapravo cilj, jer je tako zaposlenike lakše kontrolirati. Kao dokaz da za sve krivim smatra nove vlasnike promocije je izjava kako misli da bi se vjerojatno uspjeli dogovoriti da je Lorenzo Fertitta ostao na čelu promocije. Što se tiče novih vlasnika, za njih je rekao kako se s njim jednostavno nije moglo razgovarati.

Bit će zanimljivo pratiti što će se dalje događati oko ove situacije, no čini se da UFC neće lako prihvatiti situaciju u kojoj bi njihova nekad najveća zvijezda tako lako raskinula ugovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI