GSP: Dana White je kriv zbog mojeg odlaska

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 09:31h Autor:

GSP vs. Hendricks

Prošle su dvije godine od kad je Georges St-Pierre odradio svoju posljednju borbu u UFC-ovom oktogonu. Na UFC 167 događaju obranio je naslov prvaka u velter kategoriji nakon što je podijeljenom odlukom sudaca svlado Johnyja Hendricksa, a nakon toga nisu prestajale priče hoće li se i kada će se vratiti borbama.

Bivši UFC prvak u velter kategoriji Georges St-Pierre gostovao je u podcatu Chaela Sonnena gdje je govorio o razlozima svog odlaska te je izjavio da je razlog UFC-ov predsjednik Dana White.

Cijela je priča vezana uz događaje nakon meča s Hendricksom. GSP je rekao da ga je jedna UFC-ove službenica pokušala  zaustaviti da dođe na konferenciju za medije nakon meča. Dana White je pred novinarima rekao neke stvari koje se GSP-u nisu svidjele, a između ostalog i da je na putu za bolnicu te da će uzeti pauzu. Jedan od najboljih UFC-ovih boraca je sad izjavio da bi se ponovo borio s Hendricksom da White nije tako govorio.

"Da se nisu tako ponašali možda bih se već vratio. Možda bih se već ponovo borio s Hendricksom, ali bio sam ljut, iscrpljen i frustriran. Više nije bilo zabavno i to je jedan od razloga zbog kojih sam prestao boriti se."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI